به گزارش جام جم آنلاین از مهر، کاخ سفید با انتشار بیانیه ای اعلام کرد که دونالد ترامپ و امانوئل ماکرون در یک تماس تلفنی پیرامون راه های افزایش همکاری برای حل بحرانهای عراق و سوریه و همچنین «مقابله با نفوذ ایران» با یکدیگر گفتگو کردند.
کاخ سفید در این بیانیه از گفتگوی ترامپ و همتای فرانسوی وی در مورد طرح یک راه حل سیاسی برای بحران لیبی و مقابله با فعالیت های تروریستی در منطقه ساحل آفریقا خبر داد.
طبق بیانیه کاخ سفید، سران دو کشور آمریکا و فرانسه همچنین بر سر این موضوع که دولت «نیکلاس مادورو» در ونزوئلا مکلف به اعاده حقوق مردم این کشور است، توافق نظر داشتند.
علاوه بر آن، ترامپ و ماکرون بار دیگر بر اهمیت اجرای مفاد «پیمان های مینسک» جهت دستیابی به یک توافق صلح آمیز در اوکراین تأکید کردند.
آنها همچنین در مورد منافع دوجانبه خود در برابر کره شمالی بحث و گفتگو کردند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
وزیر اسبق خارجه لبنان در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
«جامجم» در گفتوگو با کارشناسان از پیامدهای ناگوار قاچاق حیات وحش برای محیط زیست کشور گزارش میدهد
یوسف افشارنیا در گفتوگو با «جامجم» از تدابیر و تمهیدات این استان برای پیادهسازی رویداد «ایران جان» گفت
دکتر منصوری لاریجانی معتقد است زنان در قرآن منشأ سکینه، یعنی آرامش، امنیت و ثبات معرفی شدهاند