مازندران بارانی می‌شود / توفان و سیل در مناطق کوهستانی ایران

سازمان هواشناسی کشور هشدار داد: امروز و فردا رگبار باران و باد شدید را در استان های گلستان، شمال خراسان شمالی و دامنه ها و ارتفاعات مازندران و غرب این استان شاهد خواهیم بود.
کد خبر: ۱۰۵۸۰۹۳
مازندران بارانی می‌شود / توفان و سیل در مناطق کوهستانی ایران

به گزارش جام جم آنلاین، مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی کشور به مهر گفت: تحلیل آخرین نقشه‌های هواشناسی بیانگر تداوم جریان های مرطوب شمالی همراه با گذر موج تراز میانی جو طی دو روز آینده در نواحی مرکزی و شرقی سواحل دریای خزر در استان های گلستان و مازندران و همچنین خراسان شمالی است.

احد وظیفه توضیح داد: پیامد این موضوع رشد ابرهای جوششی و رگبارباران و رعد وبرق و وزش باد شدید محلی در ساعات بعداز ظهر و اوایل شب است.

وی تاکید کرد: امروز چهارشنبه رگبار باران گاهی با رعد و برق و وزش باد در استان های گلستان، شمال خراسان شمالی و دامنه ها و ارتفاعات مازندران را شاهدیم و فردا پنجشنبه رگبار باران گاهی با رعد و برق و وزش باد درغرب استان مازندران رخ خواهد داد.

به گفته وظیفه، در بارشهای رگباری، احتمال وقوع سیلهای محلی موقت و ناگهانی بخصوص در ساعات بعد از ظهر و اوایل شب در مسیرها و مناطق کوهپایه ای و دره های کوهستانی وجود دارد، بنابراین توصیه می شود که احتیاط و آمادگی لازم جهت واکنش مناسب و جلوگیری از خسارت بویژه در غرب مازندران برای ساعات بعد از ظهر روز پنجشنبه به عمل آید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها