
به گزارش جام جم آنلاین ، او رضا پرستش است، بدل 25 ساله لیونل مسی، کسی که حالا شهرت زیادی پیدا کرده . مسی ایرانی مدام به سفرهای خارجی دعوت می شود، با فوق ستاره هایی مثل کاسیاس و ژاوی دیدار می کند و پایش به سریال های تلویزیونی هم باز شده است.
دنیا فعلا به کام اوست حتی اگر افراد زیادی علیه او جبهه بگیرند و بابت اینکه به هویت و شخصیت فرد دیگری تکیه زده به او توهین کنند.
رضا پرستش حالا اینقدر مشهور شده که جز مدعوین به مراسم انتخاب و معرفی برترین های فوتبال ایران در برج میلاد هم دعوت می شود. حضور او در این مراسم قطعا باز هم مورد انتقاد قرار می گیرد ولی به هر حال او یکی از چهره های جالب توجه شب گذشته بود.

در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سفیر کشورمان در عشقآباد در گفتوگو با «جامجم» ابعاد مختلف سفر رئیسجمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد
همزمان با موافقت معاون رئیسجمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفتوگو با دکتر امید قبادی، نایبرئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالشهای این حوزه را بررسی کردیم