به گزارش جامجم، حسن قاضیزادههاشمی در برنامه نگاه یک شبکه یک سیما گفت: البته من نیز انتقادات موجود در این زمینه را قبول دارم و تصور نشود که میخواهم طفره بروم ولی متاسفانه تعداد معدودی هستند که دیگر کارشان به عناد کشیده و بحث نقد کردن نیست.
دکتر هاشمی گفت: شاید در دنیا اختلاف درآمد پزشک و پرستار در حدود یک به 4 یا یک به 3 و حتی در برخی از کشورها 50 درصد باشد اما این نظام پرداختی است که در کشور ما از 30 سال پیش بنا گذاشته شده است. در آن موقع نیز تصور بر این بود که خیلی کار خوبی انجام میدهند که هر چقدر کار انجام گرفت بابتش پول دریافت شود و هر تعداد که مریض ویزیت شد و عمل جراحی انجام شد، پول داده شود.
وی اظهار کرد: البته یک بیعدالتی بینرشتهای هم ایجاد کردند که به هم زدن این سیستم خیلی سخت است و کار آسانی نیست. این موضوع جزو ماموریتهای ما نبوده است، زیرا فقط وقتی مجلس تصویب کند یا دولت تصمیمی در این خصوص بگیرد همه تابع آن هستند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم