جام جم آنلاین:به دنبال ادامه گرمای شدید در شرق امریکا، در نیویورک حالت اضطراری اعلام شد.به گزارش بی بی سی، مایکل بلومبرگ شهردار نیویورک از ساکنان این شهر خواست برای اجتناب از عوارض خاموشی های ماه گذشته انرژی ذخیره کنند(!)
کد خبر: ۱۰۵۰۹۰
383 مرکز خنک کننده در مناطق مختلف نیویورک بازشده و ساعات کار استخرهای عمومی اضافه شده است. موج گرما که از کالیفرنیا به سراسر امریکا گسترش یافته، فیلادلفیا و واشنگتن را نیز در بر گرفته است.
هوای کالیفرنیا که شدت گرما در 15 روز گذشته باعث مرگ 136 نفر و قطع مداوم برق در آن شد، روبه خنک شدن نهاده است.
گرمای هوا در واشنگتن، نیویورک و فیلادلفیا در روز چهارشنبه به 38 درجه رسید. پیش بینی شده گرما امروز نیز ادامه یابد اما از فردا چند درجه کاهش خواهد یافت. نیویورک از ژوییه 1999 چنین گرمایی ندیده بود.