تیر ابطال انتخابات به سنگ خورد

علی دادگر با کسب 23 رای از مجموع 39 رای به عنوان رئیس جدید فدراسیون تیراندازی انتخاب شد. مهرعلی باران‌چشمه، علی دادگر، حسین زکی‌زاده قریه‌علی، مهین فرهادی‌زاد و حمیدرضا ناطقی نامزدهای انتخابات تیراندازی بودند که فرهادی‌زاد از حضور در انتخابات انصراف داد.
کد خبر: ۱۰۵۰۵۳۵

با وجود اعلام قبلی وزارت ورزش و جوانان برای برگزاری انتخابات تیراندازی اما مصاحبه‌های مهدی هاشمی، رئیس سابق این فدراسیون دو روز قبل از برگزاری انتخابات شائبه‌هایی به‌وجود آورد. برکناری هاشمی از ریاست فدراسیون تیراندازی که در پی حکم دیوان عدالت اداری صورت گرفته بود، این انتخابات را تحت تاثیر اخباری مبنی بر پیگیری هاشمی برای ابطال انتخابات قرار داده بود.

پس از خبرهای ضد و نقیض درباره رای دوباره دیوان عدالت اداری مبنی بر ابطال رای سابق و در واقع بازگشت شرایط به دوران ریاست هاشمی در تیراندازی این احتمال می‌رفت که انتخابات این فدراسیون لغو شود؛ خبری که البته مسعود سلطانی‌فر وزیر ورزش و جوانان آن را تکذیب کرد. سلطانی‌فر حتی مدعی شد، هیچ نامه‌ای از دیوان عدالت اداری به دست وزارت ورزش و جوانان نرسیده است.

دیروز در پایان رای‌گیری توسط مجمع، محمدرضا داورزنی معاون ورزش قهرمانی در واکنش به انتقاد یکی از نامزدها درخصوص شرایط خاص مجمع گفت: زیر سوال بردن مجمع کار درستی نیست. هیچ نهاد دیگری نمی‌تواند در تصمیمات شما دخالت کند. این شما هستید که تصمیم می‌گیرید. من از زحمات دوست و برادر عزیزم آقای هاشمی نیز تشکر می‌کنم، اما ادامه این روند با این بدهی و شرایط به صلاح نبود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها