بودجه 100 میلیاردی برای مقاوم‌سازی ورزشگاه آزادی

کار مقاوم‌سازی ورزشگاه آزادی توسط شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور آغاز شد. مدبر، مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی در این باره به تسنیم گفت: کار مقاوم‌سازی بلافاصله پس از بازی تیم ملی با ازبکستان و بدون از دست دادن زمان آغاز شد.
کد خبر: ۱۰۴۲۵۴۰

در ابتدای این پروژه، موضوع مقاوم‌سازی جایگاه‌های 35 و 36 را در دستور کار قرار دادیم. کار در دو بخش صورت می‌گیرد؛ بخش اول مربوط به ترمیم بتن‌ها و آن مناطقی است که صندلی‌ها روی آن قرار می‌گیرد و بخش دوم نیز مربوط به مقاوم‌سازی بتن اصلی می‌شود.

وی در خصوص هزینه‌های انجام این پروژه اظهار کرد: این بخش از کار را با اختصاص 7 میلیارد تومان از منابع شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی استارت زدیم. البته از سوی شرکت 15 میلیارد کنار گذاشته شده است. قرار است دولت نیز 80 میلیارد تومان کمک کند تا بتوانیم کار مقاوم‌سازی را به بهترین شکل ممکن جلو ببریم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها