به گزارش جام جم آنلاین به نقل از رادیو سلامت، دکتر منصور رضایی، متخصص تغذیه با بیان اینکه در ماه مبارک رمضان غذا بیش تر به صورت نذری و خارج از منزل تهیه می شود؛ افزود: که معمولاً این نذری ها یا غذاهای تهیه شده در خارج از منزل که اغلب شله زرد، حلیم یا آش رشته هستند در ظرف های یک بار مصرف ریخته می شوند.
وی ادامه داد: استفاده از ظرف های یک بار مصرف فومی شکل که معمولاً برای غذاهای گرم و چرب استفاده می شوند بسیار نامناسب هستند.
این متخصص تغذیه بیان کرد: توصیه ما این است که اگر روزه داران گرامی می خواهند غذای نذری تهیه کنند تا حد امکان از ظروف یک بار مصرف استفاده نکنند؛ زیرا قرار دادن غذا در این ظروف، به خصوص فومی شکل آن بسیار خطرناک است.
رضایی در پایان اظهارداشت: بعد از گرفتن نذری بهتر است آن را به ظرف پیرکس منتقل کنیم؛ زیرا ظروف پیرکس برای مواد غذایی چرب و گرم بهترین است.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد