به گزارش جام جم آنلاین به نقل از رادیو سلامت، دکتر منصور رضایی، متخصص تغذیه با بیان اینکه در ماه مبارک رمضان غذا بیش تر به صورت نذری و خارج از منزل تهیه می شود؛ افزود: که معمولاً این نذری ها یا غذاهای تهیه شده در خارج از منزل که اغلب شله زرد، حلیم یا آش رشته هستند در ظرف های یک بار مصرف ریخته می شوند.
وی ادامه داد: استفاده از ظرف های یک بار مصرف فومی شکل که معمولاً برای غذاهای گرم و چرب استفاده می شوند بسیار نامناسب هستند.
این متخصص تغذیه بیان کرد: توصیه ما این است که اگر روزه داران گرامی می خواهند غذای نذری تهیه کنند تا حد امکان از ظروف یک بار مصرف استفاده نکنند؛ زیرا قرار دادن غذا در این ظروف، به خصوص فومی شکل آن بسیار خطرناک است.
رضایی در پایان اظهارداشت: بعد از گرفتن نذری بهتر است آن را به ظرف پیرکس منتقل کنیم؛ زیرا ظروف پیرکس برای مواد غذایی چرب و گرم بهترین است.
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
جواد فروغی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگو با منوچهر آذری، بازیگر،گوینده،مجری وصداپیشه پیشکسوت رادیو و تلویزیون
فاطمه مجلل در گفتوگو با «جامجم»:
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین: