رئیس مجمع ملی صادرکنندگان دام زنده در گفت‌وگو با جام‌جم

بازار گوشت قطر در قبضه ایران

جزئیات انتقال مواد غذایی از ایران به قطر

مقام مسئول ایران‌ایر گفت: کشور ایران توسط شرکت هواپیمایی ایران‌ ایر تاکنون در قالب چهار پرواز مواد غذایی و سبزیجات از فرودگاه‌‌های تهران و شیراز به قطر فرستاده است.
کد خبر: ۱۰۳۹۸۴۳
جزئیات انتقال مواد غذایی از ایران به قطر

به گزارش جام جم آنلاین، شاهرخ نوش‌آبادی در گفت‌‌وگو با فارس اظهار داشت: پس از موضوع تحریم قطر توسط چهار کشور‌ مصر، عربستان، امارات و بحرین، شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران، تاکنون در قالب چهار پرواز، مواد غذایی و سبزیجات به کشور قطر منتقل کرده است.

مدیرکل روابط عمومی ایران‌ایر افزود: بسته به درخواست کشور قطر و مردم این کشور، ایران‌ایر آمادگی دارد پروازهای باری دیگر به این کشور داشته باشد.

نوش‌آبادی با اشاره به اینکه ایران‌ایر 3 فروند هواپیمای کارگو (باری) شامل دو فروند ایرباس و یک فروند بوئینگ 747 در ناوگان خود دارد، افزود: این چهار پرواز هواپیماهای باری ایران‌ایر به قطر، با بوئینگ 747 انجام شده است.

مدیرکل روابط عمومی ایران‌ایر یادآور شد: انتقال این مواد غذایی به قطر، از طریق فرودگاه‌های تهران و شیرا‌ز انجام شده است که همان‌طور که گفته شد، بنا به درخواست کشور قطر، افزایش می‌یابد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیات‌ها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتار‌های تنش‌زا شود

ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

نیازمندی ها