
به گزارش جام جم آنلاین و به نقل از دیلی میل، همکاری منچستریونایتد و زلاتان ابراهیموویچ خیلی زود به پایان رسید و باشگاه اعلام کرد این بازیکن دیگر جایی در یونایتد فصل آینده نخواهد داشت. البته قطع همکاری باشگاه و این بازیکن از مدت ها پیش قطعی به نظر می رسید.
زلاتان تابستان گذشته از پاری سن ژرمن جدا شد و به منچستریونایتد پیوست و به سرعت به گلزن اول این تیم تبدیل شد. اما در اواخر فصل در دیدار با آژاکس در لیگ اروپا دچار مصدومیتی شد که او را تا تا اوایل سال آینده از فوتبال دور نگه می دارد.
مدیربرنامه های زلاتان اعلام کرده این بازیکن کماکان به حضور خود در فوتبال اروپا ادامه می دهد اما اخبار دیگر حاکی از این است که سوئدی گلزن و اسطوره ای همانند بسیاری دیگر از ستاره های پا به سن گذشته راهی لیگ آمریکا خواهد شد.
از موراتای اسپانیایی به عنوان جانشین زلاتان در منچستریونایتد نام می برند.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمد مرندی عضو هیأت همراه تیم مذاکرهکننده ایران در اسلامآباد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان نظام پزشکی نقش موثر کادر درمان در جنگ رمضان را بررسی کرد