معاون وزیر خارجه روسیه:

مذاکرات آستانه تا 30 خرداد به تعویق افتاد

معاون وزیر خارجه روسیه از به تعویق افتادن دور آتی مذاکرات آستانه تا تاریخ 20 ژوئن خبر داد.
کد خبر: ۱۰۳۹۳۷۳
مذاکرات آستانه تا 30 خرداد به تعویق افتاد

به گزارش جام جم آنلاین، میخائیل بوگدانوف امروز پنج‌شنبه اعلام کرد، دور بعدی مذاکرات صلح سوریه در آستانه تا تاریخ 20 ژوئن (30 خرداد) به تعویق افتاده است.

پیش از این «انور ژایناکوف» سخنگوی وزارت خارجه قزاقستان اعلام کرده بود که دور جدید مذاکرات آستانه درباره سوریه که قرار بود 12 و 13 ژوئن (22 و 23 خردادماه) برگزار شود، متوقف شده است.

خبرگزاری اسپوتنیک گزارش کرد، سخنگوی وزارت خارجه قزاقستان تأکید کرده بود که دور بعدی مذاکرات صلح سوریه در آستانه قزاقستان برای چندین هفته به تعویق می‌افتد.

پیشتر اعلام شده بود که دور آتی مذاکرات صلح سوریه در آستانه قرار است در تاریخ 12 و 13 ژوئن (22 و 23 خردادماه) برگزار شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی خورشید در غزه طلوع می‌کند

حجت‌الاسلام سید کاظم باقری معتقد است گفتمان مقاومت یک آرمان فراگیر اسلامی و انسانی است که فراتر از مرز‌ها و فرقه‌ها حرکت می‌کند 

وقتی خورشید در غزه طلوع می‌کند

نیازمندی ها