خط و نشان ازبک‌ها قبل از سفر به تهران

تیم‌ ‌ملی فوتبال ازبکستان سه‌شنبه‌شب در دیداری دوستانه با دو گل تایلند را شکست داد تا با برای بازی با تیم ملی آماده شود.
کد خبر: ۱۰۳۹۱۶۶

گرچه تایلند به‌عنوان ضعیف ترین تیم گروه B مقدماتی جام‌جهانی سنگ محک خوبی برای مدعیان درجه یک آسیا به‌شمار نمی‌رود، اما بازیکنان تیم ملی ازبکستان همین پیروزی را دستمایه کری خواندن برای تیم ملی ایران قرار دادند. سردار رشیدف که در بازی با تایلند به عنوان بازیکن جانشین به میدان آمد و موفق شد گل دوم تیمش را به ثمر برساند، بعد از پایان بازی گفت‌: تمرکز اصلی ما روی بازی با ایران است. به همین منظور با برنامه برابر تایلند قرار گرفتیم و من فکر می‌کنم که محک جدی خوردیم، چون تایلند حریف خوبی است. فکر می‌کنم که این بازی به ما کمک کند تا بهتر برابر ایران ظاهر شویم.

تیمورخوجا عبدخولیف، دیگر بازیکن ازبکستان نیز گفت‌: اگر ما بتوانیم بهترین بازی خودمان را انجام دهیم توانایی شکست ایران را در ورزشگاه آزادی داریم. خوشحالم که با پیروزی برابر تایلند به استقبال بازی با ایران می‌رویم. بازی در تهران برابر ایران آزمون سختی مقابل ماست ولی اگر بتوانیم با قدرت ظاهر شویم توانایی شکست دادن ایران را خواهیم داشت.

عزیز عزیز، دیگر بازیکن تیم‌ ‌ملی فوتبال ازبکستان نیز درباره بازی با ایران در انتخابی جام جهانی 2018 روسیه، گفت‌: حق از دست دادن امتیاز برابر ایران را نداریم. ما قبلا در ورزشگاه آزادی برابر ایران بازی کرده‌ایم. شرایط سختی برای صعود از گروه‌ داریم. تجربه گذشته بازی در ایران به ما کمک خواهد کرد تا بتوانیم در این بازی عملکرد خوبی داشته باشیم. ما در گذشته توانسته‌ایم پیشرفت خوبی داشته باشیم و خودمان را به تیم‌های برتر آسیا نزدیک کنیم و من امیدوارم این پیشرفت صرف نظر از نتیجه‌ بازی با ایران ادامه‌ داشته باشد. در حال‌ حاضر تیم‌های ایران و کره قوی‌تر از ما هستند و بهتر از ما عمل کرده‌اند. با این حال تلاش می‌کنیم تا بتوانیم عملکرد خوبی در انتخابی جام جهانی داشته باشیم.

ایران و ازبکستان از ساعت 21 و 15 دقیقه روز دوشنبه 22 خرداد به مصاف یکدیگر می‌روند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها