کمک 313 میلیون تومانی رهبر معظم انقلاب به جشن گلریزان

رهبر معظم انقلاب به سی‌امین جشن گلریزان ستاد دیه 313 میلیون تومان کمک کردند.
کد خبر: ۱۰۳۶۴۱۹

به گزارش جام‌جم، سیداسدالله جولایی با اعلام این خبر، گفت: همچنین رئیس‌جمهور 270 میلیون تومان و روسای قوای قضاییه و مقننه هر کدام 50 میلیون تومان به این جشن کمک کردند.

وی با اشاره به این‌که جشن گلریزان امروز در تهران برپا می‌شود، عنوان کرد: سال گذشته 178 جشن گلریزان در ماه مبارک رمضان در سراسر کشور برگزار و 40 میلیارد تومان جمع‌آوری شد و امسال هم در سراسر کشور در ماه مبارک رمضان 290 جشن گلریزان برگزار می‌شود که در برخی استان‌ها مانند خوزستان 40جشن گلریزان، بوشهر 26 جشن و سیستان‌و‌بلوچستان 19 جشن گلریزان برگزار خواهد شد. مدیرعامل ستاد دیه گفت: نخستین جشن گلریزان در کشور از سال 69 آغاز شده بود که در این سال‌ها صد هزار نفر از زندانیان مرتکب جرایم غیرعمد و غیرکلاهبرداری آزاد شده‌اند.

در جشن گلریزان سال گذشته علاوه بر کمک‌های خیرین، مقام معظم رهبری 300 میلیون تومان، رئیس‌جمهور 250میلیون تومان و روسای قوای قضاییه و مقننه هر کدام 50 میلیون تومان کمک کردند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها