وزیر امور خارجه در نامه ای به کوفی عنان توقف حملات رژیم صهیونیستی را خواستار شد
وزیر امور خارجه کشورمان در نامه ای به کوفی عنان دبیر کل سازمان ملل متحد خواستار ایفای نقش بیشتر این سازمان در پایان دادن به حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به لبنان شد.
کد خبر: ۱۰۳۱۸۴
منوچهر متکی در این نامه تاکید کرد با کمال تاسف جامعه جهانی همچنان شاهد تهاجم بی رحمانه و گسترده نیروهای مسلح رژیم صهیونیستی علیه مردم بی دفاع فلسطین و لبنان و زیر ساختهای اقتصادی و غیر نظامی انان است.
وی افزود شورای امنیت سازمان ملل متحد که مسئولیت مستقیم در برقراری صلح و امنیت جهانی و جلوگیری از تجاوز و تعدی دارد کوچکترین اقدامی در متوقف ساختن این تهاجم همه جانبه انجام نداده است.
وزیر امور خارجه تصریح کرد حملات گسترده و ددمنشانه رژیم صهیونیستی نشان می دهد این رژیم برای حمله گسترده به لبنان برنامه ریزی قبلی داشت و فرماندهان نظامی و سیاستمداران رژیم صهیونیستی از حمایت امریکا و نبود
اقدامی موثر از طرف شورای امنیت مطمئن بودند.
متکی افزود حملات کور رژیم صهیونیستی به مناطق مسکونی ، هدف قرار دادن مستقیم غیر نظامیان و مردم بیگناه و نیز تخریب ساختارهای سیاسی، اقتصادی و اجتماعی لبنان و فلسطین مصداق اشکار نقض معاهدات و مقررات بین المللی
است. وی گفت از رژیمی که بنای ان بر اشغالگری است و نقض متعدد قطعنامه های شورای امنیت را در کارنامه خود دارد این گونه بی اعتنایی به مقررات بین المللی عجیب نیست. وزیر امور خارجه کشورمان افزود تعجب از شورای امنیت است که استفاده صلح امیز یک کشور از انرژی هسته ای مطابق با مقررات بین المللی را ناعادلانه قضاوت می کند اما از کنار چنین حملات وحشیانه ای که تهدید صریح علیه صلح و امنیت بین المللی است بی اعتنا رد می شود و دست
جنایتکاران را برای ادامه حملات خود باز می گذارد
متکی گفت بدون تردید این برخورد دو گانه اشکار و بی اعتنایی به جان انسانهای مسلمان موجب گسترش تنفر و انزجار جامعه جهانی و وجدان های بیدار می شود و
نا امنی و خشونت در منطقه حساس خاورمیانه را گسترش خواهد داد.
وی در ادامه افزود البته مردم لبنان و فلسطین با مقاومت جانانه خود به ویژه در ده روز گذشته درسی فراموش نشدنی به اشغالگران و متجاوزان دادند و خواهند داد و هیچ تردید در پیروزی نهایی این دو ملت مظلوم وجود ندارد با این حال جامعه جهانی باید به مسئولیت های خود عمل کند.
وزیر امور خارجه گفت رژیم صهیونیستی می بایست مسئول عواقب تجاوزات غیر انسانی خود محسوب شود و زمینه لازم برای جبران خسارتهای واردشده و پرداخت غرامت به قربانیان در لبنان و فلسطین اتخاذ شود.
متکی در پایان نامه خود خطاب به دبیر کل سازمان ملل متحد گفت اینجانب با ابراز نگرانی عمیق خود نسبت به ادامه این وضع ، وقوع فجایع انسانی گسترده در لبنان در صورت ادامه سکوت شورای امنیت سازمان ملل متحد را
هشدار می دهم و از جنابعالی تقاضا دارم که تمامی سعی خود را برای توقف این حملات غیر انسانی به مردم لبنان و فلسطین به کار گیرید. وی افزود جامعه جهانی و به خصوص مسلمانان در سراسر جهان از جنابعالی انتظار دارند به وظیفه قانونی خود بر اساس منشور ملل متحد عمل کرده و از هر گونه تلاش برای توقف حملات ناجوانمردانه رژیم صهیونیستی فروگذار نکنید.