جام جم آنلاین: بالگردهای اسراییلی صبح روز سه شنبه، ششمین روز جنگ، با بمباران جنوب لبنان، شهروندان غیرنظامی این کشور را به شهادت رسانیدند.
کد خبر: ۱۰۲۷۶۳
به گزارش خبرگزاری رویترز، این در حالی است که تاکنون هیچ گونه تلاش بین المللی برای کاهش بحران جنگ و متوقف ساختن حملات اسراییل به لبنان صورت نگرفته است.
ارتش اسراییل هفته گذشته در واکنش به اقدام حزب الله در مرز لبنان و فلسطین اشغالی مبنی بر کشتن هشت نظامی صهیونیست و به اسارت گرفتن دو نظامی دیگر، به لبنان حمله کرد.
بالگردهای اسراییلی همچنین حومه جنوبی بیروت، پایگاه ارتش و دو شهرک لبنانی را بمباران کردند.
تلویزیون های ماهواره ای ضمن پخش آتش و دود پایگاه ارتش لبنان در شرق بیروت پس از حملات پیاپی جنگنده های اسراییلی در ساعات اولیه صبح روز سه شنبه، به نقل از یک منبع امنیتی گزارش داد: چند سرباز در این بمباران زخمی شده اند. در همین حال صدای انفجارهای قوی در شهر بیروت شنیده می شود.