مخالفت ازبک‌ها با درخواست استقلال

مسئولان فدراسیون فوتبال ازبکستان اعلام کردند آمادگی میزبانی از تیم استقلال برای برگزاری بازی مرحله یک هشتم نهایی بین نماینده ایران و عربستان را ندارند.
کد خبر: ۱۰۲۷۵۷۳

این تصمیم درحالی اتخاذ شد که علیرضا منصوریان طی هفته‌های اخیر بارها اعلام کرده بود در صورت صعود استقلال به مرحله یک هشتم نهایی رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا دیگر حاضر نیست، تیمش را در عمان به مصاف نمایندگان عربستان بفرستد و تصمیم دارد از باشگاه بخواهد ازبکستان را به‌عنوان کشور ثالث از سوی ایران اعلام کنند.

در همین راستا، باشگاه استقلال درخواستی را به فدراسیون فوتبال ایران ارائه و سپس فدراسیون از طریق AFC درخواست نماینده ایران را به فدراسیون فوتبال ازبکستان منتقل کرد، اما این فدراسیون از طریق کنفدراسیون فوتبال آسیا به نمایندگان ایرانی اعلام کرد آماده‌سازی امکانات برای میزبانی از نماینده ایران زمان‌بر است و به‌این ترتیب نمی‌توانند میزبان تیم استقلال باشند. به این ترتیب تیم استقلال در صورت صعود به دور یک‌هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا تنها می‌تواند در عمان از نماینده کشور عربستان به‌عنوان کشور ثالث میزبانی کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها