تجلیل شبکه‌های برتر در پخش ترتیل‌خوانی قرآن

در نشست تخصصی شورای عالی قرآن با حضور قائم مقام سازمان صداوسیما، از شبکه‌هایی که در پخش و پوشش جزء‌خوانی قرآن در ماه رمضان برتر شناخته شده‌اند، قدردانی شد.
کد خبر: ۱۰۲۶۹۹۴

به گزارش روابط عمومی رسانه ملی، حجت‌الاسلام والمسلمین رمضان موسوی مقدم، قائم مقام رئیس رسانه ملی در این نشست، ضمن تشریح فعالیت‌های قرآنی سازمان صداوسیما گفت: همکاران ما در صداوسیما در ترویج فرهنگ قرآنی تلاش زیادی دارند و گل سرسبد آنها نیز برنامه ترتیل‌خوانی در ماه رمضان است که توسعه خوبی پیدا کرده و سهم استان‌ها نیز در برگزاری آن بسیار برجسته بوده است.

وی در ادامه افزود: قرآن یک رسانه بزرگ و عمومی است که همه شاخص‌ها و ویژگی‌های یک رسانه جامع و کامل را در خود جای داده است. قرآن از حیث برنامه‌سازی بهترین رسانه است و اگر قرآن را آن‌گونه که شایسته است بیان کنیم به دل مخاطبان هم خواهد نشست.

در این مراسم از شبکه‌های برتر که در ترتیل‌خوانی در سال‌های 94 و 95 و همچنین پوشش مراسم قرآنی رتبه‌های عالی را کسب کرده بودند، تجلیل شد. شبکه‌هایی که به صورت مشترک در دو سال اخیر برای پخش جزء‌خوانی قرآن کریم و پوشش مراسم قرآنی حائز رتبه عالی و ممتاز شده بودند، شبکه سراسری قرآن و معارف سیما و شبکه‌های استانی آذربایجان شرقی، کهگیلویه و بویراحمد، کرمان، خراسان جنوبی، قزوین، بوشهر، قم، آذربایجان غربی، اصفهان و چهارمحال و‌ بختیاری هستند.

همچنین در سال 94 شبکه‌های یزد، گلستان، همدان، مرکزی و سیستان و بلوچستان و در سال 95 نیز شبکه‌های خراسان رضوی، لرستان، شبکه پنج سیما، زنجان و‌ گیلان شبکه‌های برتر در پخش مراسم جزء‌خوانی معرفی شدند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها