نماینده مردم رشت: باید در رابطه با حجاب فرهنگ سازی انجام شود
نماینده مردم رشت با بیان این که در رابطه با حجاب باید فرهنگ سازی کرد، گفت: برخورد فیزیکی نیروی انتظامی در این رابطه کمکی نمیکند.
کد خبر: ۱۰۲۶۱۵
به گزارش ایسنا دکتر صادق زاده در آستانه روز زن ضمن تبریک گرامیداشت روز زن این روز را فرصت مناسبی برای تجدید پیمان با ارزشهای حضرت فاطمه (س) و بزرگداشت مقام زن دانست و اظهار داشت: در رابطه با مسأله زنان هم اکنون دو لایحه ازدواج و مد لباس که به نوعی با مسأله زنان مرتبط است، در دستور کار مجلس قرار دارد.
وی افزود: مسأله دیگری که در این ایام در این رابطه مطرح است، حضور زنان مجتهده در انتخابات مجلس خبرگان است که امیدوارم با مساعدت شورای نگهبان مقدمات چنین امری فراهم گردد.
صادقزاده اظهار داشت: باید برویم و سوبسید بدهیم تا از ما انتقاد کنند و از این انتقادات مجانی جهت اصلاح رفتار خودمان و پیشرفت جامعه استفاده کنیم. اینکه با انتقاد گروهی اقتصاددان و کارشناس این گونه برخورد شود و آن را تخریب دولت بدانیم، اصلا به صلاح نیست.
وی با اشاره به اختلافات موجود در شوراها گفت: بخشی از این اختلافات ناشی از تازه کار بودن شوراها در کشور ماست، بخشی هم ناشی از ضعف قوانین است که با اصلاح قانون فعلی شوراها رفع خواهد شد، در ضمن باید در قانون تمهیداتی اندیشید که افراد کارشناس و مختصص وارد شوراها شوند.