تدارک ویژه شبکه قرآن و معارف سیما برای ماه رمضان

مدیر شبکه قرآن و معارف سیما، از تدارک گسترده این شبکه برای ماه مبارک رمضان خبر داد.
کد خبر: ۱۰۲۲۸۷۶

محمدحسن محمدزاده در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، درخصوص پوشش خبری بخش بانوان مسابقات بین‌المللی قرآن کریم گفت: پوشش خبری بخش بانوان براساس کلیپ و عکس خواهد بود. به‌خاطر این که بانوان شرکت کننده تمایل به پخش اجرا و صوت خود ندارند؛ ما از طریق گزارش تصویری و مصاحبه‌هایی که با آنها داشتیم بخش‌هایی را روی آنتن شبکه قرآن خواهیم برد.

وی تاکید کرد: آن چیزی که در سالن اصلی مسابقات بین‌المللی قرآن کریم اتفاق می‌افتد را به‌طور حداکثری در شبکه قرآن پخش کرده‌ایم و از این طریق سعی در ترویج هرچه بیشتر فرهنگ قرآنی داریم.

مدیر شبکه قرآن سیما عنوان کرد: هدف ما در شبکه قرآن این است که همه مخاطبان بیننده این شبکه باشند. ما تلاش کردیم برنامه‌هایی با سلایق مختلف تولید کنیم تا جایی که بسیاری از مخاطبان علاقه دارند فرزند خود را در راهی قرار دهند تا چند سال دیگر در این مسابقات شرکت کنند. ما سعی کردیم تصویر زیبایی از مسابقات قرآنی را در قاب تلویزیون داشته باشیم که درخور شأن مخاطبان باشد. اگرچه هزینه‌بر بود، اما با تغییر نگرش صورت گرفته این هزینه‌ها پذیرفته شد. محمدزاده در‌خصوص ویژه برنامه‌های ماه رمضان عنوان کرد: علاوه بر طرح قرآنی 1451 در حال تولید برنامه مستندی برای ماه مبارک رمضان هستیم. البته قرار است در زمان اذان صبح، ظهر و مغرب برنامه‌های ویژه شبکه قرآن را از مشهد، قم و شیراز پخش کنیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها