179 هکتار باغ‌های توت در سیستان و بلوچستان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: در استان به صورت پراکنده 179 هکتار باغ توت وجود دارد.
کد خبر: ۱۰۲۲۶۳۱

به گزارش ایسنا، رضا نجفی افزود: سیستان و بلوچستان به لحاظ تنوع آب و هوایی زمینه تولید و پرورش درخت توت را دارد. وی یکی از شهرهای دارای پتانسیل تولید توت را شهرستان خاش نام برد و گفت: سطح باغات توت شهرستان خاش حدود 50 هکتار است که از این میزان، 40 هکتار بارور و باقی آنها غیربارور است.

میزان عملکرد در واحد سطح حدود پنج تن و تولید سالانه آن 200 تن پیش‌بینی می‌شود. رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان، با بیان این که این محصول در باغ‌های اسماعیل‌آباد، عباس‌آباد، تفتان، تمندان و ولان به بار می‌نشیند، افزود: کاشت درخت شاتوت در شهرستان خاش به صورت گسترده نیست و کشاورزان این منطقه درخت توت را به صورت پراکنده میان سایر درختان می‌کارند.

وی تصریح کرد: سطح زیر کشت توت در این شهرستان در حال افزایش است و در حال حاضر در بخش مرکزی و نوک آباد توت کاشت می‌شود.نجفی اذعان کرد:‌ رشد درخت شاتوت در منطقه بسیار اندک است و از میوه‌هایی است که در صورت سرمایه‌گذاری بیشتر می‌توان در بازار سایر شهرها به صورت عمده عرضه کرد یا کارخانه‌ تولید مربای شاتوت راه‌اندازی کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها