زیدان: ماتراتزی به مادر و خواهرم دشنام داده بود

جام جم آنلاین: زین الدین زیدان چهار شنبه شب 12 ژوییه در گفتگو با شبکه تلویزیونی کانال پلوس فرانسه تاکید کرد در مرحله فینال جام جهانی دشنام های زشتی که مارکو ماتراتزی مدافع ایتالیایی خطاب
کد خبر: ۱۰۲۱۷۵
به مادر و خواهرش گفته بود موجب شد تا او کنترلش را از دست بدهد و با سر به سینه ماتراتزی ضربه بزند.
زیدان کاپیتان تیم فرانسه برای این حرکت غیر معقول از کودکان و طرفدارانش پوزش خواست اما تاکید کرد نمی تواند از این کارمتاسف باشد.

زیدان در این گفتگو که به طور زنده از شبکه تلویزیونی کانال پلوس پخش می شد گفت: «به او گفتم از کشیدن پیراهنم دست بر دارد واگر آن را می خواهد می توانیم در پایان بازی پیراهن هایمان را با هم تعویض کنیم».
او افزود :« آنگاه ماتراتزی کلمات بسیار زشت وتوهین آمیزی را گفت ، کلماتی که عمق روح مرا به لرزه در آوردند. کلماتی بسیار زشت و بسیار شخصی که مربوط به مادرم وخواهرم می شدند».
زیدان گفت : ابتدا ، سعی کردم به او گوش ندهم و بروم اما او 2 یا 3 بار به تکرار این کلمات ادامه داد و سپس مسائل به سرعت رخ دادند».
در این زمان زیدان که در حال رفتن بود ناگهان برگشت و با سر به سینه ماتراتزی ضربه زد و با گرفتن کارت قرمز از داور در نیمه وقت دوم اضافی از بازی اخراج شد.
یاران زیدان ناگزیر شدند 10 نفره فینال را به پایان برده ودر غیاب او در ضربات پنالتی مغلوب ایتالیا شوند.
این صحنه را نزدیک به 2 میلیارد تماشاگر تلویزیونی مشاهده کرده و زیدان جدا از آنها پوزش خواست.
زین الدین زیدان افزود: «ترجیح می دادم ضربه ای محکم به چانه ام نواخته می شد. می دانم که نباید این حرکت را می کردم. این را بلند و رسا می گویم».

او گفت: «زیرا این صحنه را 2 میلیارد تماشاگر تلویزیونی و میلیون ها کودک مشاهده کردند و من از آنها پوزش می طلبم».
زیدان گفت: «آگاه هستم این حرکت در 10 دقیقه پایان دوران حرفه ای من در یک فینال جام جهانی رخ داد و نباید اتفاق می افتاد».
زیدان تاکید کرد: «اما نمی توانم از انجام این حرکت متاسف باشم زیرا در این صورت به این مفهوم خواهد بود که ماتراتزی حق گفتن آنچه که به من گفته بود را داشته است».
زیدان گفت: «تحرک کنندگان باید مجازات شوند. باید تصاویر مشاهده شده ودیده شود او به من چه گفته بود. من تحریک شدم و کاری کردم که خوب نبود و بابت آن مجازات شدم».
زیدان گلایه کرد: «من نمی خواهم به فردی حمله کنم اما می خواهم از خود دفاع کنم. همواره واکنش مجازات شده اما هرگز تحریک مجازات نمی شود».

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها