
در ابتدای این نشست، فریبا علومینادری رئیس این جشنواره با تبریک پیشاپیش سالروز تولد استاد سخن، سعدی شیرازی گفت: خوشحالیم که امسال هم این جشنواره با رونقی بیش از گذشته برگزار میشود.
وی با اشاره به اهم اهداف این رویداد فرهنگی ادامه داد: همافزایی و تبادل آرا و تجربیات، استانداردسازی فنون اجرا و رعایت موارد شاخص آن، گسترش و تقویت باشگاه مجریان و هنرمندان صحنه، تاسیس مدرسه سخن ایران با حضور استادان فن بیان و ارتقای سطح سخنرانی کشور، ایجاد همگرایی صنفی برای مجریان و ترغیب مردم به رعایت احترامی بیشتر نسبت به مجریان، طبقهبندی مجریان در گروههای مختلف اجراهای علمی، جشنها، جشنوارهها، جُنگها، یادوارهها و سمینارها و نیز تربیت مجریانی بینالمللی با مهارت آشنایی به زبانهای خارجی از جمله مهمترین اهداف برگزاری این جشنواره است.
به گفته علومی نادری، این جشنواره در طول سالهای برگزاریاش با استقبال خوبی هم مواجه شده و در این دوره 400 نفر متقاضی شرکت بودهاند که نهایتا 250 نفر در طول دو روز 31فروردین و یکم اردیبهشت ماه با هم به رقابت خواهند پرداخت.
سپس شهرام ملکینیا، دبیر این دوره از جشنواره به شرح برخی بخشهای تازه اضافه شده به جشنواره پرداخت. او از ایجاد بخشی جدید با موضوع اجرای بداهه خبر داد و گفت: در دورههای قبلی روال کارمان به این صورت بود که موضوعات را از قبل مشخص میکردیم و مجریان فقط به اجرای متنهای از قبل مشخص شده میپرداختند، اما امسال 50موضوع بداهه را هم تعیین کردهایم که به صورت اتفاقی و از طریق قرعهکشی میان شرکتکنندگان تقسیم میشود و آنها را به چالش میطلبد. ملکینیا تاکید کرد: جشنواره ما در پنج بخش اصلی برگزار میشود و امسال بخش ویژهای را هم با نام «مجری شو» در نظر گرفتهایم که استعدادهای جوان را معرفی میکند. هدفمان این است که بتوانیم یک بانک اطلاعاتی برای مجریان تاسیس کنیم و از این طریق پل رابطی میان مجریان جوان و تهیهکنندگان باشیم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
محمود قماطی، نائبرئیس شورای سیاسی حزبالله در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
صریح و بیپرده با علیرضا خانی عضو سابق هیأت مدیره استقلال
داود فتحعلیبیگی معتقد است اقتباس از یک متن باید بهگونهای باشد که با فرهنگ بومی ما سازگاری پیدا کند