تفتیان: ماساژور و برادرم در مشهد به من کمک می‌کنند

تعویق قهرمانی آسیا نگرانم کرده است

حسن تفتیان، دونده صد متر المپیکی، این روزها در تربت حیدریه تمرین می‌کند. او که دو ماهی در فرانسه اردو زده بود با پایان ویزایش شال و کلاه کرد و برگشت. برگشت تا این بار در مجموعه ورزشی امام رضای (ع) مشهد تمریناتش را ادامه دهد. او اما قبل از این‌که تمریناتش در مشهد رنگ و لعاب جدی بگیرد، به تربت حیدریه رفت.
کد خبر: ۱۰۱۸۱۶۰

دونده المپیکی اما جدای از نبود مربی فرانسوی‌اش، دغدغه تازه‌تری پیدا کرده است؛ تعویق یک ماهه مسابقات قهرمانی آسیا. اتفاقی که همه برنامه‌های تفتیان را به هم ریخته است. خودش می‌گوید: تغییر برنامه قهرمانی آسیا کار را برای ما سخت کرد. ما برای 11 تا 15 خرداد برنامه‌ریزی کرده بودیم، اما تعویق یک ماهه اصلا اتفاق خوبی نیست. همه برنامه‌هایمان را چیده بودیم، اما اکنون باید دوباره برنامه جدید بچینیم. اونتانون، مربی‌ام هم منتظر است تا من تاریخ دقیق مسابقات را اطلاع دهم تا برنامه جدید برایم بنویسد.

با این‌که کنفدراسیون دوومیدانی آسیا تاریخ 10 تا 13 تیر را برای مسابقات انتخاب کرده اما دونده المپیکی اطمینان ندارد و می‌گوید: من هنوز نگرانم؛ به خاطر این‌که چهار سال پیش که هند میزبان بود، چند بار تاریخ رقابت‌ها تغییر کرد. اینک هم نگرانم باز رقابت‌ها به تعویق بیفتد.

پسر باد ایران هنوز تمرینات اختصاصی اش را شروع نکرده است. او ادامه می‌دهد: من یک هفته اول به خاطر این‌که تمریناتم سبک‌تر است در تربت‌حیدریه کنار خانواده‌ام ماندم، زیرا می‌توانم در شیب و کوه شهرم بدوم. سبک تمرین می‌کنم، اما تمرین را تعطیل نکرده‌ام. هفته بعد برای تمرین تخصصی به مشهد می‌روم.

رکورددار صد متر ایران از شنبه آینده دو سرعتی را روی پیست تارتان مجموعه امام رضا استارت می‌زند: هفته بعد تمریناتم اختصاصی می‌شود و با شدت بیشتر که باید روی تارتان بدوم.

او اما مدتی باید بدون مربی‌اش سر کند: متاسفانه در ایران مربی‌ام کنارم نیست. اما در نبود مربی‌ام، ماساژور و برادرم کمکم می‌کنند. البته برنامه تمرینی را اونتانون داده و هر روز هم کارها را با او چک می‌کنم. هر چند برنامه کلی‌ام تا قهرمانی آسیاست، اما با تغییر مسابقات فکر می‌کنم برنامه‌ام هم کمی تغییر کند.

تفتیان از پیشرفت کارش راضی است: شک نکنید من پیشرفت کرده‌ام، اما دردوومیدانی با یک یا دو ماه تمرین به جایی نمی‌رسی و زمان لازم است. با این‌که مدت کمی در فرانسه تمرین کرده‌ام، اما اکنون شرایطم امیدوارکننده‌تر شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها