بانک مرکزی اعلام کرد؛

جزئیات اظهارنظر سیف در مورد رشد اقتصادی / رشد ۱۲ماهه ۹۵ دو رقمی است

رئیس کل بانک مرکزی، نرخ رشد اقتصادی نه ماهه ابتدای امسال را ۱۱.۶ درصد عنوان و ابراز امیدواری کرد که این رقم برای دوازده ماهه سال ۹۵، دو رقمی باشد.
کد خبر: ۱۰۱۶۳۵۶
جزئیات اظهارنظر سیف در مورد رشد اقتصادی / رشد ۱۲ماهه ۹۵ دو رقمی است

به گزارش جام جم آنلاین، بانک مرکزی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که ولی‌الله سیف، رئیس کل بانک مرکزی در گفتگوی رسانه‌ای امروز (چهارشنبه) در حاشیه جلسه هیأت دولت، بر دو رقمی بودن نرخ رشد اقتصادی در دوره دوازده ماهه سال ١٣٩٥ تأکید کرده و درباره سال ١٣٩٦ اظهار نظری نکرده اند.

گفتنی است در روزهای پایانی سال، بانک مرکزی نرخ رشد اقتصادی در نه ماهه اول سال ١٣٩٥ را ۱۱.۶ درصد اعلام کرد و اکنون دکتر سیف ابراز امیدواری و پیش بینی کرده است که این نرخ برای کل سال ١٣٩٥ نیز دو رقمی باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
میگ میگ
Iran, Islamic Republic of
۱۰:۴۷ - ۱۳۹۶/۰۱/۱۷
۰
۰
پشت یك دامپر نوشته بودند من پورشه ام كی به كیه
ایشون هر عددی دوست داره بگوید كی به كیه
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها