به گزارش جام جم آنلاین از فارس، چای سفید نوعی چای است که از جوانهها و گلبرگهای تازه گیاه چای به دست میآید. برای جلوگیری از اکسایش، این گلبرگهای تازه را در نور طبیعی آفتاب خشک کرده و سپس مراحل بعدی تهیه چای را طی میکنند.
نام گذاری چای سفید، ناشی از پرزهای سفید نقرهای جوانههای نشکفته گیاه چای است که به آن ظاهری سفید میدهد، هر چند دم کرده آن به رنگ زرد کم رنگ است.
چای سفید از غنچههای نورس و باز نشده برگهای چای تهیه میشود و همین مسئله موجب شده تا چای سفید این روزها در بسیاری از کشورهای مشرق زمین به ویژه چین و هند در گروه گرانترین چایها و دمنوشهای طبیعی شناخته شود.
خشک کردن برگهای چای که به منظور تهیه چای سفید است، اگر در بازه زمانی 3 روزه باشد عطر و طعم آن را چند برابر میکند.
تصاویر زیر مربوط به تهیه چای سفید در کشور چین است:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد