احتمال اعزام 80 هزار حاجی به سرزمین وحی ‌

‌نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت گفت: همین‌که پذیرفته شود چه کسانی در فاجعه منا دخالت داشتند و مساله دیه را حل کنند، به یاری خدا موانع از سر راه برداشته می‌شود و سال آینده دست‌کم 80 هزار حاجی به سرزمین وحی اعزام خواهیم کرد.
کد خبر: ۱۰۰۸۸۲۳

به گزارش جام‌جم، حجت‌الاسلام قاضی‌عسکر در جمع خبرنگاران با اشاره به رایزنی‌هایی درباره مساله حج، افزود: بیشتر مسائلی که مورد بحث بوده، حل شده است و یکی دو مورد مانده که امیدواریم در چند روز آینده حل شود.

وی اظهار کرد: ‌اگر این مسائل حل شود، امیدواریم که بتوانیم حج را راه‌اندازی کنیم. مساله شهدای منا برای ما بسیار اهمیت دارد و این موضوع باید هرچه زودتر تکلیفش روشن شود. آنها معتقدند که تحقیقاتشان ادامه دارد ما هم مدارک فراوانی داریم، لذا پیشنهاد شده آن کمیته حقیقت‌یاب را که تشکیل دادند، ‌از ما دعوت کنند و ما هم مدارک و مستنداتمان‌ را ارائه کنیم تا ان‌شاءالله به فضل الهی این مشکل برطرف شود.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت تصریح کرد: همین که پذیرفته شود چه کسانی در این قضیه دخالت داشتند و مساله دیه را حل کنند، ان‌شاءالله موانع از سر راه برداشته می‌شود. همچنین درخصوص مساله‌ای که در فرودگاه جده رخ داد، به صورت کتبی اعلام شده است که تخطی‌گران به چهار سال زندان و هزار ضربه شلاق محکوم شده‌اند.

وی خاطرنشان کرد:‌ نکته مهم در مذاکرات، این است که مسئولان عربستان اعلام کردند ما درخواست مجازات شدیدتر برای تخطی‌گران درخواست کرده بودیم، اما چون قوه قضاییه عربستان تصمیم گرفته بود، دیگر آنها نتوانستند اقدامی انجام دهند، اما چهار سال زندان، هزار ضربه شلاق و انفصال از خدمت را به طور رسمی و کتبی اعلام کرده‌اند که اتفاق افتاده است.

قاضی‌عسکر درباره راه‌اندازی کاروان عمره نیز گفت: عمره به این برمی‌گردد که اصل مساله حل شود. اگر طبیعتا مساله حج حل شود، با توجه به این‌که آنها مجازات عاملان این جنایت را رسما اعلام کرده‌اند، عمره نیز بعد از حج برقرار خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها