اضطراب و اختلالات خوردن در نتیجه بلوغ زودرس

جام جم آنلاین: دختران و پسرانی که بلوغ زودهنگام را تجربه می کنند بیش از هم سن و سالانشان دچار ناهنجاری های رفتاری خوردن و اضطراب در اوایل جوانی می شوند.
کد خبر: ۱۰۰۷۸۰

نتایج فوق تاییدی است بر این فرضیه که اثرات بلوغ بر رفتار بیش از آنکه روانشناختی باشد ، بیولوژیک است.
بلوغ دروه تکاملی بین کودکی و بزرگسالی است که آغاز فرآیندی که نهایتا به توانایی باروری شخص می انجامد را مشخص می سازد.
بلوغ دختران بطور تیپیک حدود 10 سالگی آغاز می شود در حالیکه در پسران سن آغاز بلوغ 12 سالگی است.
به گزارش نیزسنترآنلاین ، محققان دانشگاه میشیگان با بررسی 1500 دانشجو دریافتند دانشجویان دختر و پسری که زودتر بالغ شده بودند از سایر هم سن و سالانشان نگران غذا خوردن ، وزن و اندامشان بودند. همچنین احتمال اضطراب و اختلالات خوردن در آنها بیشتر بود.
برخی متخصصان بهداشت روان معتقدند تاثیر بلوغ بر این رفتارها بیش از آنکه روانشناختی باشد بیولوژیک است.
این رفتارها ناشی از تغییرات طولانی مدت مدارهای مغزی است که طی بلوغ زودهنگام رخ می دهد یعنی زمانی که مغزی که هنوز در حال تکامل است باید با حضور و افزایش هورمون ها سازگار شود.
بلیل آنکه اختلالات رفتاری در خوردن و اضطراب اغلب طی نوجوانی ظاهر می شوند برخی متخصصان بر این باورند که نوجوانان دراین شرایط نسبت به اختلالات فوق آسیب پذیر تر می شوند.
به عقیده آنها خود هورمون ها و نه روش برخورد بدن با آنها مسئول چنین رویدادی هستند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها