حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
به گزارش مهر، شهریار مشیری در نشست نخبگان سیاسی و علمی استان با احمد مرادی نماینده مردم هرمزگان در مجلس، بیان داشت: هر صنعتی وارد شهر و یا استانی شده توسعه و آبادانی در تمامی حوزه ها را با خود آورده است اما در استان هرمزگان برعکس شده است. هفتمین پالایشگاه نفت ایران، فولاد هرمزگان، آلومینیوم هرمزگان و کشتی سازی در استان مستقر هستند ولی هیچ تاثیری بر توسعه استان ندارند.
وی عنوان کرد: شرکت خودروسازی فیات در شهر تورینو ایتالیا مستقر شد و صدها کارخانه دیگر در کنار این شرکت راه اندازی شد تا قطعات مورد نیاز خودرو سازی فیات را تامین کنند. اشتغال، اماکن تفریحی و رفاهی، مراکز بهداشتی، راه آهن و سایر خدمات رفاهی برای این شهر مهیا شد.
به گفته این نماینده سابق هرمزگان در مجلس، صنایع موظف هستند طبق قانون کار با داشتن بیش از تعداد معینی کارگر امکانات رفاهی و درمانی و بهداشتی آنها را فراهم کنند با توجه به تعداد کارگران صنایع مستقر در غرب شهر بندرعباس هرکدامشان موظف به احداث یک استادیوم ورزشی برای رفاه کارگران و خانواده های آنها هستند ولی هنوز کشتی سازی، آلومینیوم هرمزگان، فولاد هرمزگان، بندر شهید رجایی و پالایشگاه حتی با همدیگر هم حاضر به ساخت یک مجموعه بزرگ ورزشی در استان نشده اند.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....