به گزارش جام جم آنلاین به نقل از میزان ، فاطمه معینی درباره برخی روشهای درمان استرس در طب سنتی اظهار داشت: افرادی که دچار استرس و افسردگی هستند از دیدگاه طب سنتی باید غذاهایی را مصرف کنند که دارای طبع گرم و تر هستند و خون خوب و صالحی را در بدن میسازند.
عضو انجمن علمی طب سنتی ایران افزود: افراد مبتلا به افسردگی و اضطراب بهتر است که در وعده صبحانه، کره محلی همراه با انواع مربا مانند مربای سیب، به، بالنگ، بهارنارنج، پوست پسته، و گل سرخ مصرف کنند.
وی تصریح کرد: برای این افراد در وعده صبحانه، مصرف شیر تازه با شیره انگور, شیر تازه با شکر, سمنو, تخممرغ عسلی با نعنا یا دارچین, زرده تخممرغ با روغن بادام شیرین و شکر, کلهپاچه با جو, فرنی, شیربرنج, حریره مغز گندم و شکر و روغن بادام بسیار مفید است.
معینی یادآور شد: افراد مبتلا به افسردگی و اضطراب بهتر است در وعده ناهار و شام، فرنی با آرد برنج، شیر، شکر، هل و گلاب, نخودآب, زرشکپلو با مرغ و زعفران و خلال پسته, آش اسفناج با کدو با شیره مغز بادام شیرین, آش ماش با کدو و اسفناج و مغز بادام شیرین, کدو با جوجه مرغ, کدو با ماهی, مغز گوسفند, آبگوشت با گوشت گوسفندی,کباب گوسفندی و ماهی تازه مصرف کنند.
وی خاطرنشان کرد: افرادی که علاوه بر افسردگی و اضطراب دچار یبوست هستند نیز بهتر است از غذاهایی مانند گوشت بره یا پاچه بره با اسفناج و روغن بادام, جوجه مرغ با کدو, آش ماش با مغز بادام و کدو و اسفناج, پاچه بره با اسفناج و روغن بادام, حریره جو با روغن بادام و شکر, شوربای گوشت جوجه یا بزغاله یا بره مصرف کنند.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد