"افزایش 20 درصدی" استفاده از لوازم زیبایی در خاورمیانه
جام جم آنلاین: دبی در روزهای اخیر شاهد برگزاری یک نمایشگاه بین المللی در زمینه صنعت ساخت و ارائه وسایل آرایشی و تکنیک های زیبایی بود که به ادعای برگزار کنندگان آن با نمایشگاه های بزرگ اروپایی برابری می کرد.
کد خبر: ۱۰۰۲۶۱
به گزارش بی بی سی ، هم اکنون در دبی به عنوان یکی از شهرهای مهم خاومیانه یکصد مرکز جراحی پلاستیک وجود دارد که شمار مراکز آن با شهری مانند لندن با 104 مرکز رسمی جراحی پلاستیک قابل مقایسه است. در شهری مانند تهران ، پایتخت ایران ، نیز اگرچه آمار دقیقی از مراکز جراحی پلاستیک و باشگاه های زیبایی در دست نیست ولی گزارش ها حاکی از افزایش چشمگیر شمار این مراکز در سالهای اخیر است.
مصرف لوازم آرایشی و روی آوردن به مراکز زیبایی و جراحی پلاستیک بر اساس گزارش های رسانه های خبری در دیگر شهرهای مهم خاورمیانه نیز رو به افزایش است.