پرداخت 17میلیارد ریال خسارت به پرتقال‌کاران گلستان

مدیر تعاون روستایی گلستان گفت: کار پرداخت بهای پرتقال های سرمازده باغداران استان با تامین اعتبار از 19 بهمن آغاز شده و تاکنون 17 میلیارد ریال به آنان پرداخت شده است.
کد خبر: ۱۰۰۱۵۸۹

محمدتقی رجایی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی اظهار داشت: این رقم به حساب باغداران خسارت دیده از سرمای آذر امسال در استان پرداخت شد.

وی گفت: رقم پرداختی معادل 53 درصد از کل ارزش محصول خریداری شده توسط مدیریت تعاون روستایی استان است.به گفته وی پرداخت بهای پرتقال های سرمازده به باغداران استان طبق تاریخ تحویل محصول به مراکز خرید تضمینی تا تسویه کامل ادامه خواهد داشت.به گزارش ایرنا، بارش برف و سرمای شدید هوا در آذرماه امسال خسارت جدی به حوزه کشاورزی و باغی استان گلستان و بویژه باغ های مرکبات وارد کرد.دولت برای جبران بخشی از خسارت باغداران، هفت هزار و 400 تن پرتقال سرمازده در استان گلستان را به صورت تضمینی خریداری و روانه سه کارخانه فرآوری در سایر استان ها کرد.

کار خرید تضمینی پرتقال درجه سه از باغداران خسارت دیده از سرمای آذرماه گلستان توسط تعاون روستایی استان از هفتم دی طبق شیوه نامه ابلاغی وزیر جهادکشاورزی آغاز و تا 15 بهمن ادامه داشت.

پرتقال های سرمازده گلستان به نرخ تضمینی هر کیلوگرم پنج هزار و 500 ریال خریداری شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها