به گزارش جام جم آنلاین به نقل از العالم،سید حسن نصرالله که امروز به مناسب بزرگداشت روحانی برجسته لبنانی شیخ حسین عبید، اعضای شورای مرکزی حزب الله سخنرانی کرد، گفت: حزب الله برای جهاد از امام خمینی (ره) اذن شرعی گرفته است.
دبیرکل حزب الله خاطرنشان کرد، هیأت مؤسسان حزب الله به ایران رفت و با امام خمینی (ره) به عنوان امام و رهبر امت اسلام بیعت کرد.
وی دربخشی از سخنانش تصریح کرد، برخی رسانه های عربی ایران و حزب الله را متهم می کنند که با آتش بس مورد توافق در آستانه مخاف اند.
دبیرکل حزب الله گفت: حزب الله از آتش بس در سوریه، چه در آستانه برای آن توافق شود چه هر جای دیگری، حمایت می کند.ایران نیز با تمام توان از آتش بس در سوریه حمایت می کند.
وی افزود: حزب الله از فرآیند آشتی در مناطق مختلف سوریه حمایت می کند و در به ثمر رسیدن برخی از آن ها نقش داشته است.
وی گفت: برخی کشورها و شبکه های ماهواره ای حامی تروریست ها، حزب الله را به ایجاد تغییر در ترکیب جمعیتی سوریه متهم می کنند.
سید حسن نصرالله افزود: به شدت خواستار پرداختن به بعضی بحران های انسانی سوریه از جمله فاجعه فوعه و کفریا هستیم.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد