مبدا تجاوز به دکل مخابراتی سیریک هدف قرار گرفت

مبدا تجاوز به دکل مخابراتی سیریک هدف قرار گرفت

۱۱ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۷:۵۷

روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با صدور اطلاعیه‌ای از هدف قرار گرفتن مبدا تجاوز ارتش متجاوز امریکا به یک دکل مخابراتی در سیریک واقع در استان هرمزگان خبر داد و تاکید کرد: نیروی هوافضای سپاه اخطار داد در صورت تکرار تجاوز، پاسخ کاملاً متفاوت خواهد بود و مسئولیت آن به عهده رژیم متجاوز و کودک کش امریکا است.

خطوط قرمز مذاکرات و آمادگی سرکوب دشمن 

خطوط قرمز مذاکرات و آمادگی سرکوب دشمن 

۱۱ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۷:۲۷

در مذاکره با آمریکایی‌ها، خطوط قرمز و مسائل غیرقابل چشم‌پوشی‌ای برای جمهوری اسلامی ایران مطرح است که طرف مقابل چاره‌ای ندارد جز پذیرش آنها: «مدیریت ایرانی تنگه هرمز»، «حفظ توانایی‌های مربوط به برنامه هسته‌ای» و «مذاکره‌ناپذیری توان نظامی کشور». اینها حقوقی هستند که ایران برای خود قائل است و حفظ آنها را بخشی از امنیت و منافع ملی خود می‌داند. بسیار روشن است که این خطوط، هم براساس منطق و هم براساس تجربه ناشی از تعامل با آمریکا و مشاهده عدم پایبندی مکرر آنها به تعهدات‌شان ترسیم شده و هرگونه تضعیف یا از دست رفتن آنها می‌تواند تبعات جدی و گسترده‌ای برای کشور به‌همراه داشته باشد. 

خواب‌های آشفته دشمن تعبیر نخواهد شد

خواب‌های آشفته دشمن تعبیر نخواهد شد

۱۱ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۷:۱۳

در واقع اهمیت حاکمیت ایران بر تنگه هرمز و مهم بودن لحاظ شدن این موضوع در هر مذاکره، مسأله‌ای غیرقابل چشم‌پوشی است. از دست دادن یا ضعیف شدن بحث حاکمیت ایران بر تنگه هرمز تبعات مهمی خواهد داشت. همچنین همان‌طور که مطرح شد، در کنار جریان دیپلماسی و مذاکره، حفظ توان دفاعی و اقتدار نظامی ایران نیز اهمیت بسیار زیادی دارد. 

کشف محموله تجهیزات ضدامنیتی اپتیکی نظامی در منطقه مرزی ارومیه

کشف محموله تجهیزات ضدامنیتی اپتیکی نظامی در منطقه مرزی ارومیه

۱۰ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۷

قرارگاه حمزه سیدالشهدا نیروی زمینی سپاه از کشف محموله تجهیزات ضدامنیتی اپتیکی نظامی در منطقه مرزی ارومیه خبر داد.

عبور ۲۸ کشتی از تنگه هرمز با هماهنگی سپاه در شبانه روز گذشته

عبور ۲۸ کشتی از تنگه هرمز با هماهنگی سپاه در شبانه روز گذشته

۱۰ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۲:۲۴

روابط عمومی نیروی دریایی سپاه از عبور ۲۸ کشتی از تنگه هرمز با هماهنگی در شبانه روز گذشته خبر داد.

قمار بزرگ سکوت

قمار بزرگ سکوت

۱۰ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۰:۰۷

طی چند روز گذشته، رسانه‌های بین‌المللی از جمله نیویورک‌تایمز، رویترز و آکسیوس، خبر از نهایی شدن پیش‌نویس توافق میان ایران و آمریکا داده‌اند. محتوای گزارش‌ها حاکی از تعهد ایران به توقف غنی‌سازی بالا و کاهش ذخایر هسته‌ای، آزادسازی میلیارد‌ها دلار از دارایی‌های بلوکه‌شده، بازگشت تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به روال پیش از جنگ و لغو موقت تحریم‌های نفت، گاز و پتروشیمی است. در سوی مقابل، برخی رسانه‌های ایران این گزارش‌ها را کاملاً تکذیب کرده و نوشته‌اند، ادعای استثنا شدن اسرائیل از تعهدات توافق، فاقد وجاهت است. ایران هیچ تعهد هسته‌ای در این توافق ندارد اما مراجع رسمی دولتی و مسئولان ارشد کشور، درباره جزئیات این توافق احتمالی سکوت مطلق اختیار کرده‌اند.

شناورها فقط از مسیر تعیین شده حرکت کنند

قرارگاه مرکزی خاتم الانبياء:

شناورها فقط از مسیر تعیین شده حرکت کنند

۰۹ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۱:۰۰

قرارگاه مرکزی خاتم الانبياء همچنین هشدار داده هرگونه اقدام شناورهای نظامی جهت مداخله در مدیریت تنگه هرمز یا ایجاد اختلال در تردد، مورد هدف نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهد گرفت.

به زودی مرکز پشتیبانی پهپادی در وزارت دفاع تاسیس می‌شود

به زودی مرکز پشتیبانی پهپادی در وزارت دفاع تاسیس می‌شود

۰۹ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۶:۵۴

سخنگوی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: همه خدمات وزارت دفاع در حوزه پهپادهای غیرنظامی، از طریق مرکز پشتیبانی پهپادی به دستگاه‌های کشوری و لشکری ارائه خواهد شد.

عبور ۲۰ کشتی تجاری از تنگه هرمز در شبانه روز گذشته

عبور ۲۰ کشتی تجاری از تنگه هرمز در شبانه روز گذشته

۰۹ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۵:۲۱

روابط عمومی نیروی دریایی سپاه از ۲۰ کشتی تجاری از تنگه هرمز پس از کسب مجوز و هماهنگی با این نیرو در شبانه روز گذشته خبر داد.

ترامپ برای بار سوم در حال خیانت به دیپلماسی است

فرمانده کل سپاه در دفاع مقدس:

ترامپ برای بار سوم در حال خیانت به دیپلماسی است

۰۹ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۲:۲۸

فرمانده کل سپاه در دفاع مقدس ۸ ساله نوشت: رئیس جمهور آمریکا با ادامه محاصره دریایی و زیاده‌خواهی در مذاکرات، بیش از پیش ثابت کرد که اهل مذاکره نیست.

قبلی۲بعدی