به گزارش جام جم، سید حمید طهائی در نشست شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی البرز با اشاره به ضرورت تقویت تجهیزات آتش نشانی شهرداری افزود: تقویت و رعایت نکات ایمنی باید مورد توجه شورای ها و شهرداری های استان قرار گیرد.
وی افزود: اگر لازم باشد ضروری است که یکی از پروژه های عمرانی را به تعویق انداخت و به جای آن جهت حفاظت و ایمنی شهر تجهیزات مدرن را برای آتش نشانی های استان فراهم کرد.
استاندار البرز تاکید کرد: چنانچه شهرداری ها، اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و بیمه مباحث ایمنی را تذکر می دهند و ابلاغ می کنند ضروری است که اصناف و مردم به آن اهمیت دهند.
طهائی خاطرنشان کرد: بیمه صنوف در برابر حوادث از عوامل مهمی است که باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.
وی در بخش دیگر از اظهاراتش با اشاره به تصویب پیشنهادهایی درباره شیوه بررسی چگونگی اخذ مالیات واحدهای تولیدی، اقتصادی و اطلاع رسانی قوانین و مقررات این حوزه در این نشست، گفت: این پیشنهاد با هدف رفع موانع کسب و کار به شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی ایران و وزارت اقتصاد و دارایی ارسال می شود.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم