نظارت نامطلوب بر ساخت‌ و سازهای استان مرکزی

مدیرکل بحران استانداری مرکزی گفت: نظارت بر ساخت‌ و ساز در استان شرایط مناسبی ندارد و ما باید بکوشیم تا شرایط استحکام و پس از آن تاب‌آوری را افزایش دهیم
کد خبر: ۹۹۶۷۷۲

به‌ گزارش تسنیم، سعید فرخی در نشست مشورتی بخشداران استان مرکزی با اشاره به برگزاری دوره‌های آموزشی بخشداران در شهرستان خمین اظهار داشت: نظارت بر ساخت‌ و ساز شرایط مناسبی ندارد و ما باید بکوشیم تا شرایط استحکام و پس از آن تاب‌آوری را افزایش دهیم تا پس از رویداد حوادث شاهد آسیب نبوده و در صورت آسیب‌دیدگی توانایی بازگشت سریع به شرایط عادی را داشته باشیم.

وی افزود: در حال حاضر ساخت‌ و ساز اصولی در سطح استان روبه کاهش است و در ساخت‌ و ساز منازل مسکونی افراد سازنده با صرف هزینه منازلی ناپایدار می‌سازند و این ناپایداری‌ها به سبب رعایت نکردن مقررات ساختمانی است.

مدیر کل بحران استانداری مرکزی تصریح کرد: تامین مالی برای بازآوری و بازسازی جامعه از اهمیت بالایی برخوردار است و در این زمینه باید به نقش و تاثیر بیمه‌ها توجه ویژه‌ای داشت زیرا در سطح کشور کمتر از 10 درصد از منازل مسکونی دارای بیمه هستند.

فرخی ادامه داد: باید در نظر داشته باشیم که زلزله بیش از هر مخاطره‌ای آسیب‌زاست و ما باید به منظور مقابله با آن شرایط را مهیا کنیم، 80 تا 85 درصد از منازل روستایی شرایط نابسامانی دارند.

وی افزود: مخاطرات طبیعی همیشه ما را تهدید می‌کند و ما باید بکوشیم تا نقاط آسیب‌پذیر را کاهش و تاب‌آوری خود را افزایش دهیم تا در صورت روبه‌رو شدن با بحران بتوانیم شرایط را کنترل کنیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها