به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران آنلاین، "مارک ترسز" یکی از محققان دانشگاه امپریال کالج لندن در مصاحبه ای با رسانه های دولتی انگلستان، عنوان کرد: این تحقیق که روی 21 بیمار کبدی انجام شد، این موضوع را مشخص کرد که افرادی که از شکلات تلخ استفاده کرده اند، بیش از بیماران دیگر موفق به کنترل و تحمل درد شدند.
همچنین مصرف شکلات تلخ می تواند از افزایش فشار خون پس از مصرف غذا که باعث بروز ناراحتی های کبدی در افراد مستعد می شود، بکاهد.
بر اساس این تحقیق مشخص شد آنتی اکسیدان موسوم به فلاوانول در شکلات سیاه و تلخ عامل اصلی در کاهش فشار خون و دردهای مزمن کبدی است و باعث سست شدن عضلات بدن به هنگام احساس دردهای کبدی می شود.
در ادامه همچنین آمده است که وجود ارتباط مستقیم میان مصرف این شکلات و درمان بیماری های کبدی باعث شده تا برخی از پزشکان این ماده را برای بیماران خود و در کنار داروها تجویز کنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد