استعفای وزیر گردشگری فلسطین و ممانعت از برگزاری تظاهرات مسلحانه در غزه

جام جم آنلاین: محمود عباس، رئیس نهاد خودگردان فلسطین دستور داد نیروهای امنیتی این کشور به دلیل احتمال بروز خشونت ها، در حالت آماده باش باشند.
کد خبر: ۹۹۳۴۲

به گزارش پایگاه اینترنتی الجزیره، وی به دستگاه امنیتی و نیروهای اجرایی وزارت کشور دستور داد در سطح شهر غزه پخش شده و مانع از هرگونه تظاهرات مسلحانه مردم شوند.
یک منبع فلسطینی گفت: نیروهای امنیتی و پلیس از آخرین ساعت های شب گذشته در جنوب نوار غزه مستقر شده و استقرار آن ها امروز در باقی مناطق غزه ادامه دارد. در این حال عباس، عبدالرزاق المجایده، مشاور نظامی خود را به عنوان هماهنگ کننده نهادهای امنیتی نهاد خودگردان انتخاب کرد.
خبرگزاری فرانسه نیز گزارش داد جوده مرقس، وزیر گردشگری فلسطین در اعتراض به هرج و مرج امنیتی نوار غزه، از دولت حماس استعفا داد.
مرقس، تنها عضو مسیحی دولت فلسطین بود. وی اولین وزیر دولت اسماعیل هنیه به شمار می رود که به دلیل شرایط امنیتی سرزمین های فلسطین استعفا می دهد.
مرقس، چند ساعت پس از حمله مسلحانه گردان های شهدای الاقصی، شاخه نظامی جنبش آزادیبخش فلسطین (فتح) به رهبری محمود عباس به ساختمان مجلس و مقر نخست وزیری در رام الله و تیراندازی و از بین بردن رایانه ها و پرونده ها و خرد کردن شیشه ها، استعفا داد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها