به گزارش جام جم آنلاین از میزان، مازیار حسینی با اشاره به حادثه آتش سوزی و ریزیش ساختمان پلاسکو در خیابان جمهوری گفت: از لحظه ابتدایی وقوع حادثه شورای مدیران و معاونین این حوزه با تشکیل جلسات بحران با رصد و مدیریت شرایط اقدامات لازم را در دستور کار خود قرار داده است.
معاون شهردار تهران تصریح کرد: مرکز کنترل ترافیک شهر تهران با رصد آنی، از لحظه اول حادثه نسبت به ارسال اطلاعات لازم و هماهنگی امور اقدام کرده و به صورت مستمر، آتش نشانی، اورژانس، راهنمایی رانندگی و سیستم های مختلف حمل و نقل عمومی را در جریان آخرین اطلاعات قرار داده است.
به گفته حسینی، محدودیت های ترافیک ویژه ای در محدوده های حاشیه و منتهی به چهار راه استانبول و خیابان جمهوری پیش بینی شده که با هماهنگی و همراهی نیروهای راهور در خصوص اجرای آن اقدام می شود.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با دعوت از شهروندان به استفاده هرچه بیشتر از مترو یادآور شد، با توجه به فعالیت های نیروهای امدادی و مدیریت بحران برخی خطوط اتوبوسرانی و تاکسیرانی با تغییر مسیر مواجه شده که این امر ممکن است تا اواسط هفته آینده تداوم داشته باشد که اطلاعات و نحوه تغییرات از طریق رسانه های گروهی و تابلو های محلی به اطلاع شهروندان خواهد رسید.
حسینی ضمن ابراز همدردی با بازماندگان این حادثه دلخراش تأکید کرد شهروندان و به خصوص کسبه و ساکنین همجوار چهار راه استانبول می توانند با عدم حضور و به حدقل رساندن میزان تردد خود نیروهای امدادی و مدیریت بحران را در امداد رسانی بهتر و عادی سازی امور یاری کنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان