اسماعیل فراهانی معاون فنی اورژانش تهران در گفت و گو با جام جم آنلاین بیان کرد : از همان ابتدا به سرعت نیروهای اورژانس به محل حادثه اعزام شدند در مجموع 57 دستگاه آمبولانس ، 4 اتوبوس آمبولانس و 10 دستگاه متورلانس به محل سانحه اعزام شدند .
وی افزود : مدیر اورژانس تهران و معاون عملیات در صحنه حضور دارند و با توجه به علت سانحه که حریق گزارش شده و گسترش یافتن این فاجعه باعث شد همکاران آتش نشانی در حال انجام عملیات دچار سانحه شوند در حال حاضر 7 نفر از همکاران آتش نشان به بیمارستان منتقل شدند ، 38 مورد هم بر اثر گاز گرفتگی و جراحت سطحی سرپایی مداوا شدند .
فراهانی تاکید کرد :این سانحه صبح زود اتفاق افتاده است و مجتمع پلاسکو کار تجاری خود را شروع نکرده بود و جز ماموران آتش نشانی کسی داخل مجتمع حضور نداشته و خوشبختانه در حال حاضر کشته ای گزارش نشده است .
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان