
به گزارش ایرنا، محمد عجمی دیروز در دیدار سرکنسولهای خارجی، رئیس نمایندگی وزارت امور خارجه در شمال و شرق کشور و رئیس نمایندگی کمیساریای ملل متحد در مشهد از این اداره کل در مشهد افزود: خراسانرضوی بعد از تهران پذیرای بیشترین تعداد اتباع خارجی در ایران است.
وی ادامه داد: هماینک 320 هزار تبعه خارجی در خراسانرضوی حضور دارند که 95 درصد آنان ساکن مشهد هستند و بهطور عملی10 درصد جمعیت این کلانشهر را تشکیل میدهند و جزئی از ترکیب جامعه شهری ما شدهاند.
مدیرکل دفتر امور اتباع و مهاجران خارجی استانداری خراسانرضوی گفت: 3درصد دیگر از این اتباع ساکن شهر تربتجام بوده و 2 درصد آنها نیز در سایر شهرستانهای استان اسکان دارند.
وی عمده اتباع خارجی ساکن خراسانرضوی را افغانها ذکرکرد و افزود: از کل جمعیت اتباع خارجی در این استان 150هزار نفر دارای کارت آمایش هستند، 70هزار نفر اتباع دارای گذرنامه بوده و به نوعی پروانه اقامت از اداره گذرنامه دریافت کردهاند و 38 هزار نفر هم روادید خانواری شش ماهه دارند.عجمی افزود: برآوردها حاکی است 70 هزار تبعه خارجی نیز به صورت غیرمجاز در مشهد سکونت دارند.
وی در زمینه ترکیب تابعیت مهاجران خارجی هم گفت: 174 هزار و 804 نفر از این افراد تبعه افغانستان و دارای مدرک اقامتی معتبر هستند، جمعیت اتباع پاکستانی نیز 1867 نفر و اتباع عراقی 7517 نفر است.
وی همچنین گفت: هماکنون 71هزار دانشآموز غیرایرانی در مدارس خراسانرضوی در حال تحصیل هستند که از این تعداد 60 هزار دانشآموز مدارک اقامتی معتبر دارند.
عجمی افزود: طی دو سال اخیر با دستور رهبر معظم انقلاب اسلامی 11 هزار دانشآموز تبعه خارجی که خود یا یکی از والدینشان فاقد مدارک اقامتی معتبر بودند نیز برای تحصیل در مدارس خراسانرضوی ثبتنام شدهاند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
خانمگل جام ملتهای آسیا در گفتوگو با «جامجم»:
در گفتوگوی جامجم با ناصر کنعانی سخنگوی وزارت خارجه دولت سیزدهم مطرح شد