ولادیمیر پوتین افزود: ما بر این باوریم که در نیمه دوم سال آینده میلادی (2017) مازاد جهانی عرضه در بازار نفت از بین خواهد رفت و قیمت این کالا در حد 55 دلار برای هر بشکه تثبیت خواهد شد.
به عقیده وی توافق مشترک کشورهای عضو و غیر عضو سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) برای کاهش سطح تولید، به افزایش قیمت نفت منجر میشود و به ازای هر ده دلار افزایش قیمت این کالا، سالانه یک تریلیون و 750 میلیارد روبل معادل 28 میلیارد و 600 میلیون دلار به درآمد بودجه روسیه افزوده خواهد شد.
پوتین گفت: روسیه عضو اوپک نیست، اما با کشورهای عضو این سازمان در تماس خواهد بود و تمام تلاش خود را برای رسیدن به تفاهم مشترک بهکار خواهد بست./ رویترز
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
بهمناسبت نوزدهمین سالگرد تاسیس رادیو گفتوگو با مهدی شهابتالی، مدیر این شبکه گفتوگو کردیم
در گفتوگوی اختصاصی خبرنگار روزنامه «جامجم» در بیروت با حسن عزالدین، عضو بلندپایه حزبالله و نماینده پارلمان لبنان مطرح شد