
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از تسنیم به نقل از پایگاه خبری المصریون، یک منبع دیپلماتیک روسیه اعلام کرد، در پی ترور آندری کارلوف سفیر روسیه در ترکیه، مسکو در نظر دارد گفت وگوهای مربوط به لغو روادید برای شهروندان ترکیه را تا اطلاع ثانوی به تعلیق درآورد.
این اقدام اولین مجازات مسکو علیه آنکارا در پی ترور سفیر روسیه در ترکیه به شمار میآید.
در این میان روزنامه ازویستیا روسیه به نقل از این منبع دیپلماتیک نوشت: ترکیه باید برای تامین امنیت کسانی که وارد این کشور می شوند، تلاش جدی بعمل آورد.
به گفته این منبع، توصیه های وزارت خارجه روسیه مربوط به ممنوعیت سفر شهروندان روس به شهرهای ترکیه همچنان به حال خود باقی است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سفیر کشورمان در عشقآباد در گفتوگو با «جامجم» ابعاد مختلف سفر رئیسجمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد
همزمان با موافقت معاون رئیسجمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفتوگو با دکتر امید قبادی، نایبرئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالشهای این حوزه را بررسی کردیم
بررسی شرایط تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی از زبان اسماعیل حلالی