فرضیایی: نمی‌توانیم چشمانمان را روی فناوری ببندیم

ما هیچ‌وقت به عنوان برنامه‌سازان کودک نمی‌توانیم درب خانه‌ها و چشمانمان را روی دنیای فناوری جهان و تولیدات خارجی ببندیم. در این مسیر، مهم همسو بودن خانواده‌هاست، شما تا مادامی که کودک را تنها جلوی تلویزیون رها کنید، آن‌هم هر شبکه و برنامه‌ای که دوست داشته‌ باشد را می‌بیند و فرهنگ همان فضا را تقلید می‌کند.
کد خبر: ۹۸۱۴۴۱

به عقیده من بزرگ‌ترها هم باید با دغدغه فرهنگسازی ایرانی در حوزه کودک همسو شوند و در انتخاب برنامه یا سرگرمی‌های فرزندانشان دقت داشته باشند.

اگر من می‌گویم کودکان نباید بدون حضور خانواده‌ها در فضای مجازی حضور داشته باشند، چه اشکال دارد شما پیش از این‌که تلفن همراه یا وسیله ارتباط جمعی را بخرید، با فرزندتان زمانی را به نحوه یادگیری و کارکرد برنامه‌های اینترنتی صرف کنید؟ اما متاسفانه امروزه بزرگسالان ما زمانی به این خطر واقف می‌شوند که فرزندانشان با هجوم برنامه‌های اینترنتی روبه‌رو شده و برای پیشگیری دیر شده است./ باشگاه خبرنگاران جوان

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها