انهدام باند تتوی نمادهای شیطان‌پرستی و مستهجن روی بدن پسران و دختران تهرانی

قاضی منصوری از دستگیری اعضای باند خالکوبی و تتوی نمادهای شیطان‌پرستی و مستهجن روی بدن پسران و دختران جوان خبر داد.
کد خبر: ۹۷۸۴۳۲
انهدام باند تتوی نمادهای شیطان‌پرستی و مستهجن روی بدن پسران و دختران تهرانی

به گزارش جام جم آنلاین ،قاضی منصوری در گفت‌وگو با تسنیم ،قاضی منصوری از دستگیری اعضای باند خالکوبی و تتوی نمادهای شیطان‌پرستی و مستهجن روی بدن پسران و دختران جوان خبر داد.

وی اظهار کرد: با توجه به گسترش تبلیغات فعالیت این باند در شبکه‌های اجتماعی و وصول برخی گزارش‌ها، اقدامات اطلاعاتی برای بررسی بیشتر این موضوع در دستور کار قرار گرفت.

وی ادامه داد: پس از چند ماه کار اطلاعاتی مشخص شد 3 عضو اصلی این باند با اجاره یک واحد مسکونی اقدام به تبلیغات فعالیت غیرقانونی و مجرمانه خود در فضای مجازی کرده و دختران و پسران را به این واحد دعوت کرده و اقدام به انجام تتو روی بدن آنها با تصاویر غیراخلاقی، نمادهای شیطان پرستی، نمادهای فرهنگ غربی و مبتذل می‌کردند.

منصوری با بیان اینکه 3 متهم اصلی این پرونده با قرار بازداشت روانه زندان شده‌اند اظهار کرد: در برخی موارد، این متهمان اقدام به برقراری روابط نامشروع با دختران و زنان کرده بودند.

وی در پایان با بیان اینکه شاکیان می‌توانند برای پیگیری شکایت خود به مجتمع قضایی ناحیه یک شمیران مراجعه کنند، گفت: دادستانی با این‌گونه فعالیت‌ها که مصداق فعل حرام و گسترش فرهنگ ابتذال و بی‌بندوباری است قاطعانه برخورد می‌کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها