حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
به گزارش جامجم، آخرین روزهای آبان امسال زن جوانی با حضور در شعبه نهم بازپرسی دادسرای جنایی تهران از دو زن و یک مرد به اتهام آدمربایی و سرقت اموالش شکایت کرد.
شاکی به قاضی پرونده گفت: هنگام بازگشت به خانهام، سوار خودروی پرایدی شدم که دو زن مسافر دیگر نیز در صندلی عقب خودرو نشسته بودند. در میانه راه متوجه شدم راننده مسیر را اشتباهی میرود که به وی اعتراض کردم و خواستم توقف کند اما توجهی نکرد.
وی افزود: از آن دو زن که گمان میکردم مسافر باشند هم خواستم به راننده اعتراض کنند که یکی از آنها چاقویی را به سمتم گرفت و با تهدید از من خواست ساکت شوم. همان جا متوجه شدم دو زن مسافر با راننده همدست هستند و قصد دارند بلایی سرم بیاورند. هر چه التماس کردم، مرا رها نکردند. در ادامه راننده اطراف شهر توقف کرد و با چاقو و انبردست، تهدیدم کرد. بعد با دستور او، همدستانش مرا به زور از خودرو خارج کردند و بشدت کتکم زدند. سپس کیفم را جستوجو کردند و گوشیام را برداشتند.
شاکی گفت: سپس مرد راننده با انبردست، النگوهای طلایم را که بیش از 8 میلیون تومان ارزش داشت، سرقت کرد. آنها تهدید میکردند اگر مقاومت کنم مرا کشته و در همین بیابان دفن خواهند کرد. سارقان مرا در محلهای خلوت از خودرو بیرون انداختند و متواری شدند. همزمان با تشکیل پرنده قضایی و دستور قاضی سهرابی، تحقیقات ماموران پلیس آگاهی تهران برای شناسایی و دستگیری سارقان آغاز شد تا این که دو روز پیش ماموران، مرد سارق را دستگیرکردند. او با انتقال به پلیس آگاهی تهران در بازجویی اظهارات ضد و نقیضی مطرح کرد.
در ادامه زمانی که متهم در مواجهه حضوری با مالباخته قرار گرفت، به جرمش اعتراف و عنوان کرد: من و دو همدستم که زن هستند، در کمین زنان مینشستیم و به عنوان مسافر آنها را سوار کرده و با کتک زدن و تهدید زنان مسافر، طلا، پول و گوشی تلفن همراهشان را سرقت میکردیم. طلاهای دزدی را دو همدستم به قیمت پایینتر میفروختند.
تحقیقات از این مرد برای دستگیری دو همدست فراریاش ادامه داشت تا این که ماموران متوجه شدند یکی از آنها در جریان سرقتی دیگر دستگیر شده است.
تحقیق از متهمان برای رازگشایی از دیگر جرایمشان و نیز دستگیری آخرین عضو باند ادامه دارد.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....