به گزارش جام جم آنلاین به نقل از دیلی میل، این نانوژنراتور که توسط محققان دانشگاه میشیگان ابداع شده است، موفقیت بزرگی در مهار انرژی از حرکات انسان به شمار می رود.
محققان در آزمایش این نانوژنراتور بر یک صفحه لمسی ال.سی.دی که شامل 20 چراغ ال.سی.دی و یک صفحه کلید قابل انعطاف می شد، متوجه شدند که تمامی آنها تنها با یک لمس ساده و بدون کمک باتری کار کردند.
نلسون سپولودا استادیار مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه میشیگان و محقق ارشد این تحقیق گفت: این یافته های بزرگ که در مجله Nano Energy منتشر شده است، نشان می دهد که ما در مسیر ابداع ابزارهای پوشیدنی قرار داریم که انرژی آنها از حرکات انسانی تامین می شود.
ساخت این نانوژنراتور با یک 'ویفر' سیلیکونی آغاز می شود که با چند لایه یا صفحات نازک که کاملا از مواد سازگار با محیط زیست مانند نقره، پلی آمید و پلی پروپیلن هستند، تکمیل می شود.
سپس یون ها نیز به گونه ای به این صفحات افزوده می شود که هر لایه این دستگاه حاوی ذرات شارژ شده شوند. این دستگاه زمانی که توسط حرکت انسان یا انرژی مکانیکی تحت فشار قرار می گیرد، انرژی الکتریکی تولید می کند. این نانوژنراتور زیست سازگار بوده و به نازکی کاغذ است.
مزایایی مانند سبک بودن، انعطاف پذیری، زیست سازگاری، مقیاس پذیری، کم هزینه و قوی بودن این ژنراتور ، آن را به روشی نویدبخش و جایگزین در حوزه مهار انرژی مکانیکی برای بسیاری از لوازم الکترونیکی مستقل مانند هدست های بی سیم، تلفن های همراه و سایر دستگاه ها که صفحه لمسی دارند ، تبدیل می کند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد
محمد نصرتی در گفتوگو با جامجم مطرح کرد؛