ستاری در حاشیه بازدید از نمایشگاه بین‌المللی صنعت آرد و نان:

کاهش ضایعات نان با صنعت و دانش امکان‌پذیر است

معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور با اشاره به این‌که در حوزه صنعت نان احتیاج به فرهنگ جدیدی در مصرف داریم ابراز کرد: این فرهنگ جدید ایجاد نمی‌شود مگر این‌که صاحب صنعت و دانش در این حوزه شویم البته جلوگیری و کاهش ضایعات نان یکی از بحث‌های جدی در ورود روش‌های جدید است.
کد خبر: ۹۷۶۲۹۳

به گزارش جام‌جم و به نقل از روابط عمومی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در حاشیه بازدید از دهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت آرد و نان ibex2016 اظهار کرد: ایجاد زیست بوم فناوری در هر حوزه‌ای مهم است و این مساله‌ای است که باید به آن توجه شود، دانشمندان و محققان کشور باید دانش و فناوری‌های مرتبط هر حوزه را برای کشور تولید کنند.

رئیس بنیاد ملی نخبگان توجه به بحث نان را با توجه به تاثیر آن در سلامت جامعه مهم دانست و گفت: با توجه به این‌که نان محصولی است که قوت غالب مردم را تشکیل می‌دهد بنابراین توجه به کیفیت، قیمت و سلامت در آن مساله مهمی است. خوشبختانه در این حوزه شرکت‌های دانش‌بنیان خوبی خطوط را در کشور تولید می‌کنند که این اقدام با ورود ایده‌های جدید به این صنعت امکان پذیر است و باعث کاهش قیمت‌ها می‌شود. دهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت آرد و نان ibex2016 از 16 تا 19 آذر با حضور 200 شرکت داخلی و خارجی محصولات و فناوری‌های خود را در این حوزه ارائه می‌کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها