به گزارش جام جم آنلاین به نقل از العالم، چند مرغ فروش ونزوئلایی مرغ را باد می کنند تا در ترازو، سنگین تر باشد.
مرغ فروشان شهر «لاویکتوریا» برای سرکیسه کردن مشتریان، گردنِ مرغِ کشته شده را سوراخ می کنند و از سوراخ به وجود آمده، در گردن مرغ فوت می کنند تا خوب باد شود، آن گاه گردن مرغ را با نخ می بندند تا هوا از آن خارج نشود.
بر پایۀ این گزارش، مرغ باد شده، 1.5 کیلوگرم سنگین تر می شود.
شدت گرفتن بحران اقتصادی در ونزوئلا، مرغ فروشان را به استفاده از این گونه حقه ها واداشته و این کلک، اخیراً در این کشور، رواج بسیاری یافته است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم:
البته مرغ فروشان ایرانی كمی با انصافترند توی مرغ ها آب می كنند كه سنگیتر بشود . بنابراین فرق ما با ونزویلا اینست كه ما آب میخریم به قیمت مرغ آنها فوت میخرند به قیمت مرغ