اوباما: به دبیرکل جدید سازمان ملل اطمینان دارم

باراک اوباما اظهار کرد: مطمئن است دبیرکل جدید سازمان ملل می‌تواند رهبری موثر برای این سازمان باشد.
کد خبر: ۹۷۴۶۳۶

به گزارش ایسنا و به نقل از خبرگزاری رویترز، رئیس‌جمهور آمریکا پیش از دیدارش با آنتونیو گوترش، دبیرکل جدید سازمان ملل در کاخ سفید گفت: او اعتباری فوق‌العاده دارد.

اوباما با اشاره به این‌که گوترش اقدام به رهبری هیات‌های چندجانبه در عالی‌ترین سطوح کرده، گفت: مطمئنم گوترش می‌تواند تضمین کند سازمان ملل در رسیدگی به مسائلی مثل تغییرات آب و هوایی و بحران بین‌المللی پناهجویان عملکرد موثر و کارآمدی داشته باشد.

اوباما ادامه داد: زمانی که چالش‌هایی اینچنینی روبه فزونی است، این بسیار مهم است که آمریکا یک شریک موثر برای خود در سمت دبیرکل سازمان ملل می‌بیند.

گوترش قرار است اول ژانویه 2017 دبیرکلی خود را بر سازمان ملل برای یک دوره پنج‌ساله آغاز کند. او از سال 1995 تا 2002 نخست‌وزیر پرتغال و از سال 2005 تا 2015 کمیسیونر عالی پناهجویان سازمان ملل بوده است.

اوباما و گوترش قرار است در دیدار میان خود درخصوص همکاری بین آمریکا و سازمان ملل مذاکره کنند.

گوترش اظهار کرد که آماده برقراری روابط با دولت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور منتخب آمریکاست. او گفت: من کاملا متعهد به همکاری نزدیک هم با دولت حاضر در آمریکا و هم با دولت بعدی این کشور هستم.

این در حالی است که گزارش شده دونالد ترامپ فرماندار کارولینای جنوبی به نام نیکی هیلی را که تجربه چندانی در سیاست خارجه ندارد به عنوان سفیر بعدی آمریکا در سازمان ملل انتخاب کرده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها