
به گزارش جام جم آنلاین از سازمان حج و زیارت، در اطلاعیه سازمان حج و زیارت آمده است: به اطلاع متقاضیان سفر عتبات در اعزام های این دوره (سوم آذرماه لغایت ۲۵ دی ماه ۱۳۹۵) می رساند اعزام کاروانها به سامرا تا اطلاع ثانوی و دریافت پاسخ استعلام از مبادی ذیربط انجام نمی گیردکه لازم است این مهم در هنگام ثبت نام و اعزام مورد توجه زائران قرار گیرد.
متقاضیان سفر به عتبات عالیات در این دوره می توانند با مراجعه به سامانه www.atabat.org.ir در خصوص انتخاب کاروان و اعزام در زمان مورد نظر اقدام نمایند.
با توجه به تفاهم نامه سازمان حج و زیارت با بانکهای ملی و ملت، دارندگان اسناد ودیعه گذاری عمره مفرده در این بانکها می توانند از تسهیلات تا سقف ١٥ میلیون ریالی سفر عتبات بهره مند شوند.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمد مرندی عضو هیأت همراه تیم مذاکرهکننده ایران در اسلامآباد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان نظام پزشکی نقش موثر کادر درمان در جنگ رمضان را بررسی کرد